Ajankohtaista

Viestintäseminaari 8.11.2017

07. syyskuu 2017, Kylpylähotelli Kunnonpaikka, Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela
Viestinnän taidoissa voi kehittyä. Tule ISOn viestintäseminaariin Kunnonpaikkaan ke 8.11. hakemaan innostusta ja vinkkejä omaan työhösi.

Tervetuloa viestintäseminaariin!

Sosiaalialan ammattilainen kirjoittaa päivittäin. Sähköposteja, raportteja, ohjeita, uutisia, esitteitä. Tuskailemme vaikeiden käsitteiden ja nopean muutoksen maailmassa.

Viestinnän taidoissa voi kehittyä. Tule ISOn viestintäseminaariin Kylpylähotelli Kunnonpaikkaan keskiviikkona 8.11. hakemaan innostusta ja vinkkejä omaan työhösi.

Viestintäseminaarin kouluttajina ovat sosiaalialan viestinnän huippuasiantuntijat. Erja Saarinen viestinnän asiantuntija SOSTEsta valottaa viestinnän roolia ja merkitystä sosiaalialalla. Toimittaja ja viestinnän kouluttaja Tiina Torppa Näkökulma Oy:stä antaa vinkkejä, miten kapulakieli saadaan kuriin.

Sote-uudistuksen muutosviestinnän linjauksista kertoo viestintäpäällikkö Eriikka Koistinen STM:stä. Maakuntien näkemyksiä ja kokemuksia viestinnästä tuovat kehittämisjohtaja Marita Pikkarainen Kainuun sote ky:stä ja projektipäällikkö Heli Aalto Siun Sotesta.

Ilmoittautuminen 25.10.2017 mennessä.

Liitteenä päivän ohjelma, joka löytyy ilmoittautumislinkin kera myös ISOnetistä:
https://www.isonet.fi/web/guest/tapahtumat

Voit ilmoittautua myös suoraan tästä linkistä:
https://www.webropolsurveys.com/S/F46F76B98FB25AB3.par

Tule sinäkin!