Ajankohtaista

Valtakunnalliset muutosjohtajat Iisalmessa 7.4.

01. maaliskuu 2017

Maakuntauudistuksen valtakunnallinen muutosjohtaja Pauli Harju ja sote-uudistuksen muutosjohtaja Sinikka Salo vierailevat kevään 2017 aikana tulevien maakuntien alueilla keskustelemassa sote- ja maakuntauudistuksesta. Muutosjohtajat vierailevat kuntakierroksellaan 7.4.2017 myös Iisalmessa, Pohjois-Savossa.

Maakuntavierailujen teemana on Sote ja monialainen maakunta. Vierailujen tarkoituksena on tukea uudistuksen alueellista valmistelua. Tilaisuuksissa käydään läpi ajankohtaisia asioita valtakunnallisesta valmistelusta.Vierailujen aikana käsitellään uuden maakunnan perustamista ja maakunnalle kuuluvien palvelujen järjestämistä.

Pohjois-Savon tilaisuuden ohjelma ja aikataulu

Muutosjohtajien vierailu Iisalmessa järjestetään perjantaina 7.4.2017 klo 9–12 Iisalmen kulttuurikeskuksessa (Kirkkopuistonkatu 9, 74101).  

Vierailun tarkempi aikataulu ja ohjelma löytyvät alueuudistus.fi-sivustolta.

Tilaisuus on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille ja erityisesti henkilöille, jotka ovat mukana sote- ja maakuntauudistuksen valmistelussa. Tilaisuus aloitetaan avoimella osuudella, jossa muutosjohtajat Salo ja Harju esittelevät ajankohtaiset asiat uudistuksen valmistelusta.

Maakuntakohtaisista työpajoista ilmoitetaan erikseen työpajoihin kutsuttaville.

Lue lisää:

Alueuudistus.fi: Muutosjohtajien maakuntakierros 2017

Kuva: © Alueuudistus.fi