Ajankohtaista

Sote-koordinaattori

26. tammikuu 2018

Sote-koordinaattorin tehtävään tuli viisi hakemusta ja haastatteluun kutsuttiin neljä hakemuksen jättänyttä. Sote-koordinaattoriksi on valittu tänään 13.2 Paula Tiihonen Leppävirralta. Kiitos kaikille hakijoille!

____________________________

Etsimme tehokasta sote-asiantuntijaa Pohjois-Savon maakunnan sote-koordinaattorin määräaikaiseen tehtävään 50% työajalla. Tehtävä on uusi ja alkaa aikaisintaan helmikuussa. Etsimme henkilöä uudistuksen myötä uuteen Pohjois-Savon maakuntaan siirtyvästä vakituisesta henkilöstöstä (työsuhde uudistusta koskevassa organisaatiossa, työsuhde ei ole päättymässä ennen vuotta 2020).

Sote-koordinaattori toimii yhteistyössä maakunnan uudistuksen vastuuvalmistelijoiden, sosiaali- ja terveysministeriön ohjausosaston ja soten muutostuen yksikön kanssa uudistuksen lainsäädännön toimeenpanon valmistelussa ja seurannassa. Sote-koordinaattorin tavoite on  yhteensovittaa sote-järjestämislainvalmisteluun liittyvät asiat kansallisesti asetettujen keskeisten valmistelukokonaisuuksien pohjalta, sekä vuorovaikutteinen viestintä paikallisen työryhmätyöskentelyn ja kansallisen valmistelun välillä. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vahvaa näyttöä ja kokemusta projektien johtamisesta ja koordinoinnista. Arvostamme sosiaali- ja terveydenhuollon eri sektorien työkokemusta ja tuntemista.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja / sote-muutosjohtaja Tarja Miettinen: 044 7142 664, tarja.miettinen@pohjois-savo.fi

Työn arvioitu aloitus ja kesto: 1.2.2018 - 31.12.2019

Lue lisää myös valtakunnallisesta tiedotteesta:

http://alueuudistus.fi/artikkeli/-/asset_publisher/1271139/sote-koordinaattorit-tukemaan-uudistuksen-valmistelua?p_p_auth=AkHQgXsr