Ajankohtaista

Muutosjohtajien kesäterveiset

27. kesäkuu 2018

kuva@pixabay

Tänä päivänä työelämä on hyvin kiireistä, muuttuvaa, kuormittavaa ja epävarmaa tulevasta. Se kaikki ei voi olla vaikuttamatta arkeemme. Kuitenkin kaikki olemme kuluneen kevään ja alkukesän aikana yltäneet enempään, kuin meiltä odotetaan. Työryhmien loppuraportit ovat valmistuneet aikataulussa, ja niistä näkyy, että työtä on tehty pieteetillä.   

Kaikesta epävarmuudesta huolimatta ympärillä on innostuneita ihmisiä tekemässä työtä uuden maakunnan eteen. Kehitystyömme on huomattu sekä maakunnassa että valtakunnallisesti. Olemme saaneet olla monessa asiassa valtakunnallisesti ”etunenässä” ja se tie vain jatkuu.

Maakunnassa on paljon vahvuutta ja osaamista, joten meidän ei tarvitse olla huolissamme tulevasta. Kuten tiedätte, maakunta- ja sote-uudistuksen kohtalon hetket ovat nyt ja tulevana syksynä käsillä. Mutta kyllä se sieltä jollakin aikataululla tulee, ehkä ei ihan suunnitellussa aikataulussa, mutta eteenpäin mennään!

Jokaisella on odotuksia lomasta, kenellä pieniä, kenellä vähän suurempia, mutta useimmiten lomaa odotetaan ja ansaitusti. Vietetään ensin lomat kunnolla ja palataan ajankohtaistiedottamiseen elokuussa.

Näillä muutamilla ajatuksilla toivotamme meille kaikille oikein hyvää kesää. Palataan syksyllä jälleen kukin omaan työhömme, toivottavasti levänneinä, rentoutuneina ja hyvällä mielin.

Kesäterveisin muutosjohtajat: Elsa, Leila & Tarja