Ajankohtaista

Jutustelunurkka on avattu Pohjoissavo2019-sivuilla

01. syyskuu 2017

Pohjois-Savon maakunta- ja sote-uudistuksen henkilöstö on toivonut vuorovaikutteista kanavaa, jota kaikki voisivat helposti seurata. Viime syksynä perustettu Yammer-keskustelu ei ole ollut kaikkien käytössä jo siitäkin syystä, ettei ohjelmaa ole kaikkien työpaikkojen koneilla.

Pohjoissavo2019-sivuilla avautuu nyt maanantaina 4.9. oma keskustelufoorumi, Jutustelunurkka, joka on kaikille avoin jutustelupaikka.

– Voit kirjoittaa Jutustelunurkkaan esimerkiksi kysymyksiä ja ehdotuksia uudistuksesta tai myös huolenaiheita ja toiveita tulevaisuudesta. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti, Pohjois-Savon muutosjohtajat sanovat.

Jutustelunurkkaa on helppo käyttää

Löydät Jutustelunurkan www.pohjoissavo2019.fi -sivuston etusivun oikeasta reunasta, ihmishahmojen alapuolelta. Lisäksi keskustelupalstalle pääsee etusivun Kohti uutta -osiosta.

Jos haluat aloittaa uuden keskustelun tai kommentoida muiden keskusteluja, sinun pitää rekisteröityä käyttäjäksi ja luoda itsellesi nimimerkki. Jos haluat vain seurata keskustelua, se onnistuu ilman oman nimimerkin luomista.

 – Pohjois-Savon maakunta- ja sote-uudistus on kaikkien yhteinen asia, teemme uudistusta koko alueen väestölle, maakuntajohtaja Marko Korhonen muistuttaa.

­– Uudistuksen johto on Jutustelunurkassa paikalla, samoin kuin Jutustelunurkan maskotti Maakunnan Muikkunen (kuvassa). Tule sinäkin kertomaan ajatuksesi, millainen on Suomen halutuin elämisen ympäristö.