Ajankohtaista

Haemme uusia valmistelijoita

13. helmikuu 2018

KOKONAISARKKITEHTI:

Etsimme kokonaisarkkitehtuurin asiantuntijaa Pohjois-Savon maakuntaan, sovittavissa olevalla 50-100% työajalla. Julkisen hallinnon kokonaisarkkitehtuuri on rakenne, jonka avulla koordinoidaan ja kehitetään hallinnon organisaatioiden ja palveluiden välistä yhteentoimivuutta. Keskeisin tehtävä on eri työryhmien valmistelun tuki eheän valmistelukokonaisuuden turvaamiseksi nykytilasta tavoitetilaan ehdotuksia laadittaessa. Hakuaikaa on jatkettu. Lue lisää ja hae tästä linkistä: KLIK

Huom: Etsimme henkilöitä uudistuksessa uuteen Pohjois-Savon maakuntaan siirtyvästä vakituisesta henkilöstöstä (työsuhde uudistusta koskevassa organisaatiossa, työsuhde ei ole päättymässä ennen vuotta 2020).  Talousasiantuntija ja kokonaisarkkitehti tekevät tiivistä yhteistyötä maakunnan uudistuksen johdon ja vastuuvalmistelijoiden kanssa. 

 

TALOUSASIANTUNTIJA:

Talousasiantuntijan tehtävään tuli määräaikaan mennessä yksi hakemus. Talousasiantuntijana aloittaa Marja-Leena Kauppinen.

Etsimme talousasiantuntijaa Pohjois-Savon maakuntaan 100% työajalla. Talousasiantuntijalla keskeisin tehtävä on maakuntatalouden simulointiin ja koetalousarvion laadintaan liittyvien talousasioiden valmistelu. Lue lisää ja hae tästä linkistä: KLIK .