Ajankohtaista

Avuliasta työtoveruutta, hurttia ja halutuinta huumoria

08. kesäkuu 2017

Viime viikolla tiedotettiin henkilöstön toiveista uudelle työyhteisölle: mukaan halutaan hyvää ja avuliasta työtoveruutta, avointa tiedon jakamista, tiimityöskentelyä ja kauhallisia hurttia huumoria.

- Tuumasta toimeen, todetaan Pohjois-Savon alueuudistuksen pääkallopaikalta, joka ennakoi tulevaa jo kevättalven pakkassäiden ja muiden olosuhteiden perusteella.

 

Kesäsää on näyttänyt epämiellyttävät piirteensä ja viskonut vettä taivaalta. Kun aurinko alkuviikosta pilkahti, uudistuksen joukot olivat valmiina. Operaatio Halutuin Huputus sai Kallanrannan tienoon pyörät astetta halutuimmiksi ja kesäisemmiksi. Operaatio toteutti osaltaan hyvää työtoveruutta ja avuliaisuutta tienoon väelle.

- Kukapa ei ilahtuisi, kun pyörän satulaa koristaa ihka uusi ja laadukas satulahuppu. Toki, onhan aina myös niitä, joille ei kelpaa mikään – edes halutuin. Siihenkin on varauduttava. Siksi jatkamme sitkeästi hyvän fiiliksen levittämistä ja huumoriakin saattaa pilkahtaa, pääkallopaikan väki kommentoi.

 

Tempauksella haluttiin tuoda tutummaksi myös Pohjois-Savon yhteistä muutosajan visiota: Pohjois-Savon tavoitteena on olla Suomen halutuin elämisen ympäristö.